De la idee la bani de Napoleon Hill

De la idee la bani de Napoleon Hill

Cartea De la idee la bani de Napoleon Hill este cea mai cunoscuta carte de dezvoltare personala, clasandu-se pe locul 9 in topul celor mai vandute carti din lume in ultimii 50 de ani, cu peste 30 de milioane de exemplare vandute. Se afla in topul cartilor de dezvoltare personala cu un rost: are utilitate practica.

Asadar, daca vreti sa va schimbati viata, cititi cartea. Daca vreti sa actionati in sfarsit, aveti un aliat. Un aliat tacut, dupa cum spunea chiar Napoleon Bonaparte. Vom da startul acestui articol cu niste informatii pretioase despre autor. Inainte de a stii ce e scris in carte, e bine sa stiti si lucruri despre autor. Pe langa faptul ca va ajuta sa va imgobatiti cultura generala, va face sa intelegi ca nu e simpla maculatura.

Detalii despre autor

Unul din cei mai distinsi autori de psihologie motivationala, care a ajutat mii de oameni sa obtina succesul, este Napoleon Hill. Acesta a fost un foarte bun consilier pentru doi Presedinti ai SUA, Franklin D. Roosevelt si Woodrow Wilson. Napoleon Hill a intervievat peste 500 de milionari si, la indemnul renumitului industrias american Andrew Carnegie, a studiat si verificat teoria succesului. Astazi vom afla in ce consta aceasta teorie, dar si cum o puteti folosi.

Descrierea generala a cartii

De la idee la bani de Napoleon Hill
De la idee la bani de Napoleon Hill

Cartea De la idee la bani de Napoleon Hill – scrisa de cel mai important specialist in filozofia succesului, Napoleon Hill – este cartea care a avut cel mai mare succes din istorie, si care s-a vandut in intreaga lume, in peste 30 de milioane de exemplare. Va dati seama: 30.000.000 de carti vandute de un singur om. Un lucru aproape de neegalat. Si, bineinteles, un vis pentru autorii romani.

Autorul se adreseaza oamenilor ambitiosi, care doresc sa se realizeze pe plan financiar, personal si profesional. Cartea este un ghid, care ii ajuta pe oameni sa-si implineasca sperantele, visurile si ambitiile cele mai indraznete. Va recomandam sa cititi prima data Descopera forta din tine de Anthony Robbins. Dupa aceea, va puteti apuca si de aceasta carte de Napoleon Hill.

Napoleon Hill ne dezvaluie care este Secretul succesului, precum si care este Planul pe care trebuie sa-l folosim pentru a obtine bogatii uriase, a rezolva orice problema si a ne indeplini obiectivele. Totul vi se va parea usor dupa ce veti citit cartea. Informatiile din cadrul ei va vor fi de un real folos. Faceti-va un ceai fierbinte, asezati-va comod si cititi-o. Nu va va lua mai mult de 2 zile, iar tot ce veti afla va va ajuta pe termen nedeterminat. Investiti timp acum, pentru a stii cum sa investiti pe viitor timpul si energia dumneavoastra.

De la idee la bani e un drum usor

Citind cartea, descoperim ca, pentru a acumula bogatii, trebuie sa aplicam cu perseverenta cele 13 principii ale succesului, precum si formula succesului. Aceasta formula pe care scriitorul o numeste in carte “Secret” o vom intalni in carte de peste 100 de ori, dar fara sa fie aratata in mod explicit. Cititorul este lasat sa descopere singur acea idee, care il va ajuta sa-si indeplineasca dorintele. Un fel de ”Autorul va ajuta, dar nu va baga pe gat informatiile.”

De la idee la bani de Napoleon Hill se citeste usor, deoarece are multe exemple si este bine structurata – contine liste, chenare, si un rezumat la sfarsitul fiecarui capitol. Cartea se incheie cu un “Manual al cititorului” (care ne invata cum trebuie citita si folosita cartea) si o “Sectiune de examinare” (ce cuprinde teste si grafice pentru autoevaluare). Una peste alta, dupa ce o lecturati, veti avea tot ce va trebuie. Evident, va va fi usor sa va schimbati ideile in realitate. Si, odata cu ele, sa incepeti sa castigati bani.

Ce ne invata De la idee la bani de Napoleon Hill

Citind “De la idee la bani”, descoperim urmatoarele:

 • Calea catre bogatie este pavata de un plan bine definit si de o dorinta arzatoare.
 • Cel care castiga, nu abandoneaza niciodata – pe cand cel care abandoneaza, nu castiga niciodata.
 • Orice esec poarta in el samanta unei impliniri compensatoare.
 • Imbinarea celor trei factori: puterea vointei, perseverenta si dorinta arzatoare, garanteaza atingerea scopurilor.
 • Orice om puternic, dobandeste o putere extraordinara, pentru ca este guvernat de o minte hotarata.
 • Cunostintele, pentru a avea valoare, trebuie organizate si directionate spre un scop nobil.
 • Subconstientul ne sprijina orice scop, orice plan, si-l transforma in echivalentul sau fizic sau financiar, aducand succesul sau esecul, in functie de gandurile cu care l-am hranit: ganduri de bogatie, de succes sau ganduri de infrangere.

Citind cartea “De la idee la bani”, vom invata cum sa:

 • realizam orice ne propunem, utilizand puterea uriasa a subconstientului nostru
 • ne imbogatim, transformandu-ne ideile in averi
 • ne eliberam de temerile de orice fel, precum si de toate emotiile negative
 • devenim increzatori in noi insine
 • folosim cele 5 modalitati de a obtine un servici mai bun, in orice domeniu dorim
 • dobandim cea mai mare comoara: linistea sufleteasca
 • folosim principiile care ne ajuta sa obtinem succesul
 • intocmim un plan eficient.

De ce trebuie neaparat sa cititi aceasta carte?

“De la idee la bani” este cea mai cunoscuta carte de dezvoltare personala din toate timpurile. Ea a motivat mai multe persoane sa obtina succesul decat oricare alta carte scrisa de un autor contemporan. Cartea contine toate secretele de care avem nevoie pentru a depasi orice obstacol si pentru a ne implini orice vis. Asadar, putem afirma cu usurinta ca e musai s-o aveti. Scrollati pana sus unde vedeti imaginea cu cartea si butonul rosu Cumpara. Dupa aceea, stiti ce aveti de facut, nu-i asa?

Concluzii

Secretul dezvaluit in De la idee la bani de Napoleon Hill a ajutat de-a lungul timpului milioane de oameni din intreaga lume sa-si atinga scopurile propuse. Ideea centrala a cartii este aceasta: “Mintea umana are capacitatea de a realiza orice scop pe care il concepe si in care crede.”

Cu aceste cuvinte in minte, va lasam. Acesta este sfarsitul acestui articol. Nu uitati ca ne puteti urmari si pe pagina de Facebook. Acolo postam de obicei anunturi cu privire la noile articole de aici, de pe site. Deci, daca vreti sa fiti printre primii care afla cand postam, ar fi util sa ne dati un Like.

One Reply to “De la idee la bani de Napoleon Hill”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *