500 de adevaruri uimitoare si amuzante

500 de adevaruri uimitoare si amuzante – Recenzie

carturesti.ro

500 de adevaruri uimitoare si amuzante este o carte sau o carticica, am putea spune, care se va dovedi foarte utila pentru cei mici. Stim cu totii faptul ca, pentru a reusi in viata, trebuie sa fii informat/a. Iar la cate lucruri interesante sunt de stiut in viata, cel mai bine e sa incepi sa le inveti inca de la varste fragede. Prezenta carte isi propune sa imbogateasca viziunea copiilor, intr-un stil relaxant.

Poti cumpara acest produs de pe acest link.

Cele mai bune invataturi sunt cele deprinse in joaca. Iar de la un simplu lucru aflat, se poate starni o pofta de cunoastere uriasa, care ii poate face pe cei mici sa o ia pe drumuri frumoase, la care poate nici nu s-ar fi putut gandi initial. Daca doriti sa luati cartea la un super pret, aveti mai jos un buton.

 

500 de adevaruri uimitoare si amuzante
500 de adevaruri uimitoare si amuzante

 

 

500 de adevaruri uimitoare si amuzante – o carte utila pentru o minte ascutita

Creierul uman e asemeni unui burete, care teoretic, ar trebui sa absoarba cat mai multa „seva”, adica o cantitate mare de informatii, care sa il ajute sa isi schimbe dimensiunile si sa faca fata provocarilor de zi cu zi. De aceea, cu cat stim mai multe, cu atat se formeaza mai multe conexiuni, mai multe dentrite si axiomi.

Insa nu totul trebuie sa se intample intr-un stil asa, serios si fara glume. Si poate ca nu de fiecare data trebuie sa stim doar lucruri serioase, care au o utilitate anume. Ce ar fi daca am stii topul celor mai periculoase insecte? Sau daca am avea un bagaj de informatii despre cine stie ce lucruri la care nu ne-am fi gandit vreodata?

Orizonturile noastre ar fi mult mai largi ai am putea avea noi perspective. Desigur, poate unii dintre dumneavoastra s-ar intreba initial de ce sunt necesare astfel de informatii. Poate ca multi le vor considera chiar prostii. In realitate insa, nu e asa.

Va recomandam si cartea de activitati pentru cei mici, despre care am scris deja un articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *