Minciuna lui Michelangelo

Minciuna lui Michelangelo apare pe 21 septembrie!

carturesti.ro

Minciuna lui Michelangelo apare pe 21 septembrie 2021. Dupa o lunga asteptare, fanii cartilor lui Igor Bergler vor putea, in sfarsit, sa se bucure de geniul dansului in ceea ce priveste arta narativa. Timp de aproape 2 ani de zile, nimeni nu a stiut ce s-a intamplat. Aventurile lui Charles Baker pareau a fi intrat intr-un con de umbra. Multi chiar se gandeau la faptul ca nu va mai urma nimic, caci linistea se asternuse. Iata insa ca, vestea cea mare a venit.

Noua carte a lui Igor Bergler trebuia sa apara mai devreme

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiu, Minciuna lui Michelangelo trebuia sa apara mult mai devreme. Cel putin, acesta era planul initial al lui Igor Bergler. A 3-a carte din seria aventurilor lui Charles Baker era asteptata cu sufletul la gura de cei care abia terminasera in 2018 Testamentul lui Abraham.

Pana la urma, nici nu mai conteaza. E bine ca totusi apare si ne putem bucura in curand de o noua aventura…ca la carte din partea unui autor roman care a spart toate barierele si prejudecatile. De ce spunem acest lucru? Ei bine, operele sale fac deja furori si in alte tari decat Romania. Biblia Pierduta sau Testamentul lui Abraham, alaturi de 6 Povesti cu Draci fac deliciul criticilor straini.

Despre ce este vorba in Minciuna lui Michelangelo?

Minciuna lui Michelangelo
Minciuna lui Michelangelo

Revenim insa la noua carte, va putem spune ca se anunta a fi cu mult mai buna decat primele 2 din serie. Misterele par a se adanci, iar raspunsurile nu se vad la orizont. Charles Baker se vede iarasi introdus fara voie in conspiratii si scheme pe care un om normal nu ar putea sa si le imagineze vreodata. Ca o mica paranteza, va putem spune ca puteti primi acest superb volum si cu autograful domnului Bergler, daca va numarati printre primii care il precomanda.

Cetatea Eterna pare a fi cuprinsa de un val incredibil de panica, atunci cand mai multi cardinali isi pierd vietile. Imaginea Vaticanului, care si asa era una patata de mult timp devine si mai anosta, atunci cand aceste asasinari au loc din ce in ce mai des. Ce poate sa fie in spatele acestor fapte reprobabile? Cineva incearca sa ascunda vreun secret?

 

Va recomandam si Pamantul Fagaduintei de Barrack Obama.

O promovare excelenta

Domnul Igor Bergler a inteles faptul ca in secolul vitezei, in care social media este peste tot, promovarea unei carti nu se mai poate face doar la TV sau prin ziare. E nevoie de o prezenta puternica pe Internet, altfel romanele risca sa piara in necunoastere, caci lumea e prea grabita.

Astfel, putem sa va spunem ca exista deja un trailer al cartii incarcat pe YouTube. Vi-l lasam mai jos:

Sursa: Editura Litera 

Acesta este o unealta foarte buna de promovare pentru publicul tanar. Stim cu totii cate ore petrec adolescentii si tinerii in general pe aceasta platforma video. Stim, stim, este vorba despre un semi-trailer, in sensul in care nu sunt prezentate atat de multe detalii. Insa, trebuie sa luam in considerare ca e de abia primul. Mai e ceva pana la lansare. De aceea, suntem siguri ca vor urma si altele, in care franturi din actiune sa fie expuse.

Pana apare Minciuna lui Michelangelo…

In concluzie, asteptam cu sufletul la gura noul roman al lui Igor Bergler. E un thriller care, dupa cum se anunta si in materialele de promovare, „ne va bantui mult timp”. Si totusi, pentru ca asteptarea sa fie mai usor de suportat, n-ar fi rau sa (re)citim celelalte 3 romane ale domnului Bergler.

Daca vreti sa fiti la curent cu tot ce a patimit Charles Baker pana acum, neaparat trebuie sa cititi primele lui 2 peripetii.  E vorba intai de Biblia Pierduta si apoi Testamentul lui Abraham. Iar daca v-ati indragostit de stilul de scris al lui Igor Bergler, trebuie sa stiti ca exista si cartea intitulata „6 Povesti cu Draci”, care nu are legatura cu universul lui Baker, dar este extraordinara si relaxanta. Dupa cum o spune si titlul, e o culegere de povestioare, care mai de care mai surprinzatoare in ceea ce priveste personajele. Pe toate acestea le gasiti, desigur, pe site-ul editurii Litera.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *