Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula

Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula – Rezumat

carturesti.ro

Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula este o carte cu raspunsuri pentru multe dintre intrebarile contemporane legate de religie. Un subiect sensibil, religia ajunge sa fie adesea neinteleasa de diverse persoane sau sa se transforma intr-un motiv de cearta. In realitate insa, nu ar trebui decat sa reprezinta un motiv simplu de a fi si de a exista. Din prezenta carte, veti putea prelua cateva perspective interesante. Si daca tot ati ajuns la articolul nostru, va lasam mai jos de unde puteti sa va luati cartea la un pret bun.

Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula
Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula

Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula

 

Credinta e un subiect dezbatut adesea in discutiile cotidiene si nu numai. Pentru unii, e un termen complex, iar pentru altii, un simplu cuvant care nu are neaparat o insemnatate aparte. In acelasi timp, pentru alte persoane, credinta este singurul mod de a fi. Pentru ca e nevoie de perspective diverse, astfel incat cei pierduti sa isi poata forma o parere, a aparut cartea Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula.

PLina de invataminte valoroase si scrisa intr-un stil usor de digerat, o putem considera o adevarata bijuterie. Mihai Morar, cunoscutul prezentator TV si om de radio il are alaturi, la o discutie amicala, pe celebral parinte Necula. Cei doi discuta despre credinta, iar ceea ce reiese din intrebari si raspunsuri se regaseste intre paginile cartii.

Un bestseller indubitabil

 

Cartea a urcat apid in topurile preferintelor cititorilor. Dupa cum spunea si Mihai, s-au vandut extrem de rapid peste 10.000 de exemplare. Probabil la momentul la care noi va scriem acest articol si la momentul la care dumneavoastra il cititi, acest numar este deja de cateva ori mai mare.

Desigur, la popularitatea cartii, pe langa continutul efectiv, a contribuit si popularitatea de care se numara cei 2 autori. Pe Mihai Morar deja il stiti fie de la TV, fie de la radio. Mai nou, il gasiti si pe YouTube, acolo unde face podcastul Fain si Simplu. Iar pe Parintele Necula trebuie sa il cunoasteti. Preotul si-a atras simpatia prin simplitatea cu care ii face pe cei il asculta sa inteleaga diversele concepte.

O carte despre fiinta

Ne-a placut tare mult felul in care a descris Mihai Morar aceasta carte. El a spus ca e o carte nu despre credinta sau stiinta, ci despre fiinta. Cu alte cuvinte, nu exista un anumit public tinta. Stiti ca unele carti sunt facute special pentru o anumita categorie de cititori. De exemplu, avem cartile Young Adult, care, dupa cum le-o spune si numele, se adreseaza in special tinerilor, prin structura si finalitatea povestilor.

In acelasi timp, mai avem si cartile pentru copii, care, evident, sunt scrise intr-o maniera simplificata. Iar subiectele abordate sunt de asa natura incar ar plictisi adultii sua persoanele trecute de o anumita varsta, desigur.  Apoi, mai avem si cartile de specialitate, care sunt utile celor dintr-un anumit domeniu, dar prea putin intelese de altii. Insa, in cazul cartii acesteia a lui Mihai Morar si a Parintelui Necula, nu exista un target sau un public special pentru care sa fie scrisa cartea.

Cartea Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula – Un prieten printre prieteni

Nu este o carte greu de parcurs. Ba, din contra, o puteti citi degajati, alaturi de o ceasca de cafea, ceai sau poate chiar vin fiert. Nu conteaza daca sunteti copii, adolescenti, tineri, adulti sau bunici. Veti putea citit linistiti aceasta carte si, de asemenea, sansele sa intelegeti totul sunt foarte mari. Stilul stimplu in care este scrisa o face o lectura pe care o puteti parcurge oriunde.

E un interviu scris, cu alte cuvinte. Mihai Morar intreaba, Parintele Necula raspunde, si impreuna intelegem ceea ce este de inteles. Tocmai de aceea, daca vreti sa reveniti la anumite intrebari, o puteti face mult mai usor. Va veti simti exact ca un adevarat prieten printre prieteni, care stau de vorba si invata unul de la altul. Una peste alta, cartea e o lectura lejera si placuta.

Va recomandam si cartea Gambitul Damei, tot de pe BookZone. Am vorbit pe larg despre ea intr-unul din articolele anterioare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *