Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani Aramis

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani de la Aramis

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani de la Aramis este o carte extrem de folositoare pentru prichindei. Joculetele pe care le vor gasi de-a lungul paginilor, le vor stimula atentia, concentrarea si ii vor face mai desteptati, fara sa isi dea seama.

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani de la Aramis

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani Aramis
Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani Aramis

Se spune ca cel mai bine se invata prin joaca. Degeaba stresezi pe cineva si mai ales un copil sa memoreze anumite informatii. El nu are rabdarea necesara si nici cheful, sa fim seriosi. Mai frumos e sa te joci, decat sa inveti. Insa, daca reusim sa transformam procesul de invatare in ceva distractiv, nu plictisitor, putem spune ca am castigat. Prichindeii nostri vor prinde din zbor cunostiinte noi si o vor face in felul lor.

In cartea Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani de la Editura Aramis vom gasi mai multe tipuri de joculete amuzante, numai bune pentru stimularea inteligentei si a atentiei. Totul e frumos si colorat, pentru a putea sa ii tina atenti cat mai mult timp pe copilasi. Iar joculetele nu sunt la fel.

La unele, prichindeii trebuie sa faca o pereche dintre 2 lucruri ce au legatura, de exemplu dintre un animalut si umbra sa. La altele, vor trebui sa fie foarte atenti si sa ghiceasca cel mai bun drum pentru a scapa din labirint. Una peste alta, joculetele acestea le vor antrena creierele foarte bine.

Pentru cine este aceasta carte?

Din pacate, inca nu exista o carte de activitati pentru copiii de toate varstele. Ar fi fost frumos sa luam una inca de cand acestia sunt micuti si pana cand intra in clasa intai, de exemplu. Astfel, trebuie sa luam mai multe astfel de manuale speciale, pe parcursul copilariei lor, care sa fie puse la punct pentru fiecare varsta.

De exemplu, cartea Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +3 ani de la Aramis este buna pentru prichindeii cu varstele cuprinse intre 3 si 5 ani. Pentru cei trecuti de aceasta varsta, ar fi indicat sa alegeti o alta, care sa fie pe masura lor. Va puteti uita pe Libris, unde sunt pentru toate varstele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *