Pamantul fagaduintei de Barrack Obama

Pamantul fagaduintei de Barrack Obama

carturesti.ro

Pamantul fagaduintei de Barrack Obama este cu siguranta una dintre cartile care va face valuri in urmatoarele luni. Dupa succesul rasunator al cartii scrise sotia sa, domnul Obama s-a hotarat ca ar fi timpul sa scrie si el. Doar are atatea de spus lumii intregi.

Pamantul fagaduintei de Barrack Obama
Pamantul fagaduintei de Barrack Obama

Pamantul fagaduintei de Barrack Obama – Despre ce este vorba?

Trebuie sa va spunem din start ca, daca sunteti iubitori ai genului SF/fantasy, aceasta nu este o carte potrivita pentru voi. Fostul presedinte al Statelor Unite Ale Americii isi scrie memoriile din timpul sederii sale in pozitia de cel mai puternic om al lumii. Lider adevarat si deschizator de drumuri in ceea ce priveste noile idei democratice, Barrack povesteste drumul sau initiatic de la un simplu tanar la o adevarata figura emblematica pentru America si nu numai.

El lasa deoparte limbajul formal si lipsit de suflet, adresandu-se intr-un stil personal cititorilor.  Continutul cartii Pamantul fagaduintei va va surprinde cu pasaje legate de activitatea de presedinte, din unghiuri la care cu siguranta ca nu v-ati fi gandit.

Cine este Barrack Obama?

Barrack Obama a surprins intreg globul atunci cand a fost anuntat drept castigator al titlului de Presedinte al Statelor Unite ale Americii in anul 2008, deoarece devenea primul om de culoare in aceasta functie. A devenit rapid placut poporului sau si nu numai. De aceea, nu i-a fost greu sa obtina si un al 2-lea mandat in anul 2012.

El s-a nascut la 4 august in anul 1961. Astfel ne dam seama ca, in prezent, nu mai are mult si va schimba prefixul. Este casatorit cu Michelle Obama de nu mai putin de 31 de ani. Doamna Obama a fost alaturi de sotul ei zi si noapte si l-a sustinut in tot ce si-a propus. Tocmai de aceea, Barrack are grija sa nu ii lipseasca nimic.

In concluzie, stiti deja ca fostul Presedinte S.U.A  e un tip de treaba. Insa, sigur nu aveti habar de toate informatiile interesante pe care le prezinta in cartea Pamantul fagaduintei. Daca deja ati terminat-o si vreti, ne puteti lasa mai jos parerea voastra despre ea. Suntem curiosi ce v-a placut, ce nu, dar si ce nota ii acordati, per total. De asemenea, nu uitati ca avem si o pagina de Facebook.

One Reply to “Pamantul fagaduintei de Barrack Obama”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *