Simfonia Salbatica de Dan Brown

Simfonia Salbatica de Dan Brown e o carte aparte

Simfonia Salbatica de Dan Brown e o carte aparte Veti vedea in cele ce urmeaza de ce afirmam acest lucru care, pentru multi, poate parea un adevarat cliseu. Gata, nu va mai tinem la introducere, ci intram direct in subiect. Totusi, daca stiti despre ce e vorba in mare si nu vreti decat un loc de unde sa o cumparati cat mai repede pentru prichindelul/prichindeii dumneavoastra, sa stiti ca puteti deja sa o precomandati.

Simfonia Salbatica de Dan Brown
Simfonia Salbatica de Dan Brown

Simfonia Salbatica de Dan Brown

Inainte de toate, suntem siguri ca pentru multi dintre cititorii site-ului nostru, care sunt fani Dan Brown, Simfonia Salbatica va fi o dezamagire. Nu ne intelegeti gresit. Cu siguranta ca e vorba despre o poveste frumoasa, cu personaje interesante. Insa, problema e ca…nu e urmatoarea carte cu Robert Langdon. Domnul Brown i-a surprins pe toti cand a iesit public sa spuna ca urmatoarea sa lucrare este cu…animale care canta. Da, Simfonia e despre niste animale care canta. Evident, e o carte pentru publicul tanar.

Astfel, toti cei care sperau ca in 2020 apare urmatoarea aventura a profesorului Robert Langdon, vor mai avea de asteptat. Anul acesta e dedicat in totalitate noului tip de carti: cele dedicate copiilor. Si se anunta a fi o lucrare tare interesanta pentru prichindei. Maestrul Soricel si restul personajelor vor fi partenerii celor mici intr-o aventura muzicala de exceptie. Cei mici vor putea invata, pe parcursul cartii si cateva lucruri despre prietenie, dragoste, loialitate si alte sentimente si caracteristici umane pe care trebuie sa le dobandeasca si ei, inca de la o varsta frageda.

Vine la pachet cu CD si acces la un site special

Aventura nu va fi doar una vizuala, caci CD-ul cu care vine la pachet cartea va extinde intreaga experienta, ducand-o pe culmi nemaiintalnite. Toti posesorii vor avea si posibilitatea de a asculta diverse cantecele, accesand site-ul Wild Simphony, folosit pentru marketing-ul cartii cu acelasi nume. Pe site putem gasi, de asemenea, si video-uri cu behind the scenes. Astfel, toti cei interesati vor putea afla cum au luat nastere unele dintre respectivele cantecele.

Una peste alta, trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca setea noastra de aventura, impreuna cu Robert Langdon va trebui sa mai astepte. Nu ne vine ”apa” inca. Totusi, ne putem bucura pentru cei mici, care cu siguranta ca vor fi de-a dreptul vrajiti de felul in care domnul Brown povesteste. Poate pana apare Simfonia, o sa avem si niste vesti despre urmatoarea aventura a profesorului Robert Langdon. Dan Brown a spus ca vor veni niste detalii in lunile in care urmeaza. Insa doar atat. Nu a dat nicio luna estimatica si nici vreo data. Insa, noi ne gandim ca poate se va folosi de lansarea acestei carti pentru copii.

Altfel spus, probabil prin septembrie, vom afla si cand trebuie sa ne pregatim pentru un nou thriller cu Langdon. Sansele ca acesta sa apara totusi anul acesta sunt, realistic vorbind, slabe. Daca Simfnofia apare in septembrie, probabil ca perioada ei de promovare va dura niste luni…Apropo, va invitam sa cititi si recenzia de la Cat te mai iubesc, o carte de exceptie, cu care va puteti umple timpul.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *